Благодарим на всички за огромната подкрепа!

Успяхме заедно и първата стъпка вече е факт. Като съветници ще работим, за да превърнем София в град с чист въздух, бърз и уреден градски транспорт, съвременна градска среда, управляван от почтени хора, които са партньори на гражданите, а не – техен враг.
И това е само началото! Възнамеряваме да свършим много повече работа. Ще продължим да работим неуморно, за по-добро бъдеще на любимия ни град. Защото ние сме бъдещето.
Спаси София е тук. Спаси София продължава. Спаси София ще бъде вашият глас. Няма да ви разочароваме.

“Благодарен съм на всички, които подкрепиха моята кандидатура, това е битка, която от “Спаси София” водим вече 10 години. Това е резултат на много работа, хъс и енергия. По време на кампанията не атакувахме никой персонално”. Това заяви кандидатът за кмет на София Борис Бонев след първите резултати, които го наредиха на четвърто място.

Доволни сме от резултатите, нашата цел беше достигане до балотаж, но съм щастлив, че по предварителни данни ще имаме един или двама представители в Общинския съвет. Пресата се затяга, ще бъда гласът на гражданите отвътре, заяви Бонев.

Независимият Борис Бонев получава близо 10% от гласовете и е на четвърто място след Фандъкова, Манолова и Борислав Игнатов. 

Независимият кандидат, станал известен с помощта на неправителствената организация „Спаси София“, която през последните две години осветли различни инфраструктурни, градоустройствени и екологични проблеми на столицата, спечели сърцата на младите и активни граждани.

В нас много хора припознаха истинска промяна

каза още Борис Бонев в коментар след първите резултати.

Предварителните прогнози сочеха почти два пъти по-нисък резултат за него.

https://www.vesti.bg/bulgaria/iznenadata-na-vota-v-sofiia-boris-bonev-6101349