План за София

Пред вас е нашият План за София – в него са всичките ни идеи за това как заедно да направим града ни място за по-добър живот. Софиянци можем да постигнем всичко, което поискаме. Нашата мечта е София да бъде град, в който с любов живеем, учим, работим и създаваме семейство. Град с равни тротоари, качествени улици и без презастрояване, където се придвижваме бързо, паркираме удобно и дишаме свободно. Амбициозен град, привлекателен за бизнес, опазващ историческата си памет и чуващ гласа на гражданите си.

Доказали сме, че сме лоялни на града, а не на партийни централи. Винаги сме се водили от обществения интерес, напълно посветени сме на проблемите на града и така ще продължим.

Затова написахме План за София – най-широкообхватната и конкретна предизборна програма в съвременната история на столицата. В центъра му е гражданинът на София! Посочихме визията ни за близкото бъдеще на града и за това къде искаме да е той след десет години.


Прочети "План за София"

Най-подробната предизборна програма в историята на столицата - в 15 теми ще откриете над 500 конкретни мерки за решаване на проблемите в София. Под всяка мярка има възможност за коментари. Истински ще се радваме да чуем всички ваши идеи, предложения, критики или похвали!

Съкратена версия
Пълна версия
Търси в Плана